tisdag 18 december 2012

Två trender


 Jag antydde i ett tidigare blogginlägg om två typer av bloggar och ska förklara vad jag menade. Som jag ser det finns det två ytterligheter när det gäller mode och inredning. Dessa två trender kan man tydligt se i olika bloggar och livsstilar.

Mycket förenklat kan man relatera till faktorer som pengar och hantverk/DIY (do it yourself). Vi har de bloggar som frossar i senaste modet och naturligtvis är det märket som är det allenarådande. Finfina foton, vackra bloggerskor och man klickar hem kläder, skor, väskor, smycken, sängkläder och inredningsprylar från diverse webbutiker.


 


Sen har vi loppisidealisterna som vill fynda, fixa och återanvända. En euros kläder och tygbitar ändrar de suveränt om till mer moderna skapelser. Hit kan man också räkna de som gått i gång på 50-, 60-, 70- eller 80-tals mode.



Det är bra då man själv kan välja sin stil, men kom ihåg att du behöver inte vara som alla andra! TYCK OM  dig själv och njut av det du skaffat eller skapat. Sug på godbiten och rusa inte direkt efter nästa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar