onsdag 13 februari 2013

Tjuvstart på vändagen



Jag är lite sen med dagens blogginlägg för jag har satsat tid på mina vänner. Precis när jag ätit frukost tittade kusinvännen in. Jag blir alltid lika glad då någon kommer oförhappandes. På med kaffe och snabbt fixa till fastlagsbullar.

Klockan tolv hade jag bestämt träff med Jeppisväninnan på torget i Jakobstad. Efter lite velande och promenerande hit och dit blev det lunch på Per Brahe/Stadshotellet tillsammans med bland annat sex fotbollsspelare i mitt favoritlag (Jaro). Jag sa till väninnan då vi gick och hämtade en god och fluffig chokladmousse att ännu är vi inte så gamla då unga fotbollsspelare ger oss blickar. Hon tog snabbt ner mig på jorden med kommentaren "de tittar på allt som rör sig".

Jag träffade också på en före detta kollega och en gammal klasskamrat och fick en liten pratstund samt en god vän som jag råkar mera sällan stötte jag på i affären där jag köpte tossor åt min faster.

Efter lunchen var det bara att vrida fram parkeringsskivorna och bege sig till ett av favoritcaféerna. Tiden går så fort i trevligt sällskap.




I morgon blir det träff med gamla vänner igen för jag ska hålla två gymnastiktimmar. Dags att förbereda sig lite. Jag ska göra det enkelt för mig eftersom jag inte jumppat sen gymnastikfesten i Jakobstad och ha stationsundervisning. Det betyder att jag visar rörelserna först och sen håller jag bara reda på tiden och sköter musiken och gymnasterna förflyttar sig från en station till en annan.

2 kommentarer: