måndag 4 februari 2013

Måndag morgon ...

Varför är det oftast måndag morgnar som strular till sig. Tack och lov hade jag inte mycket planerat till förmiddagen. Tvättmaskinen hann komma i gång men ack vad det tog länge innan jag fick tid att borsta tänderna! Man kan göra mycket då man pratar i telefon, men borsta tänderna samtidigt fungerar inte.

Äntligen fick jag tid att sätta mig framför datorn och klura ut dagens blogginlägg, men nehej --- så enkelt var det inte. Sällan ringer nån på dörren en förmiddag, men tydligen idag. Och vem står utanför om inte två damer som ser väldigt misstänkt "vittnande" ut. När den ena trycker en liten tidskrift framför näsan på mig blir jag säker och har så mycket förnuft att jag kan meddela dem om att jag vill bli borttagen från deras lista. Jag vill inte att man kommer till mitt hem med sin religiösa tro, jag vet vart jag kan vända mig vid behov, men hemma vill jag vara i fred. Allt detta sa jag lugnt och vänligt och fick lika vänligt svar och vi önskade varann god fortsättning. Få se nu hur länge jag är borta från listan. Jag har yrkat på samma sak tidigare, men det kommer nytt folk.

 Nej, nu piggar vi upp oss med ett snyggt badrum som jag fick nyttja då jag senast övernattade i Helsingfors, Hilton Helsingfors-Vanda flygstation. Bilderna ger inte rummet rättvisa, men det var funktionellt, snyggt och alldeles lagom.






Ni ser väl min skyddsängel som fastnat på bilden i spegeln?


Denna bild behöver förklaras. Så här ser det ut från rumssidan. Mattfärgade glas släpper ut ljus från badrummet. Precis lagom mysbelysning under natten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar