lördag 6 april 2013

Mässbesök

Jag är inte så där fruktansvärt intresserad av mässor, men gjorde ett undantag idag. Säkert var det tanken på en dag tillsammans med maken som lockade ut mig. Om man är med från början är det inte så mycket folk i farten och det visade sig vara ett bra drag.
 


Det fanns både båtar, bilar, skönhetsprodukter, matvaror, trädgårdsartiklar, kläder, köksinredningar - ja, en brokig samling av ditt och datt. Och visst var det lite kul att se Willy från TV 4 Bygglov. Han bjuder alltid på gott humör och spex och till och med spelade och sjöng en egen låt.




Höjdpunkten var faktiskt Jeppis Sandwich som lanserades på mässan. Lasse Forsman på Gourmet Garaget hade tagit fram en ny gatuköksprodukt baserad på Bergwalls blandbröd i pitaformat. Innehållet var antingen rökt lax eller pulled pork (rökt kassler riven i bitar), vitkål, gurka, marinerad rödlök, smaksatt yoghurtdressing. Och det var superdupergott! Jag smakade fiskvarianten och kan varmt rekommendera den. Man kände sig lätt i magen, men ändå mätt och framför allt: det var lokalproducerat av goda råvaror. Mera sådant!



Sen följde en liten promenad i trähuskvarteret Skata och en biltur till Larsmo innan det var dags för lilla kaffetåren med bakelse. Inte en så tokig dag!








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar