fredag 27 september 2013

HIPP, HIPP, HURRAAA!

Idag firar Kronjuvelen 1 år, jag avser bloggen förstås. Den allra första början hittar ni HÄR .

Jag är glad att jag tog steget att starta upp denna blogg för den ger mig så oerhört mycket. Lite funderingar, lite idéer, lite tankar, lite bilder, lite uppmuntran, lite beröm för mitt språk och bara nån enstaka gång lite måste.

Jag är tacksam för alla läsare som hittat bloggen och stannat kvar. Jag är själaglad över varje litet leende som jag lockat fram, varje liten igenkännande nick och varje förströelseminut. Verkligt tacksam är jag för de som orkar kommentera nån gång för det är så himla spännande att öppna översikten och se att det finns en kommentar att moderera.

Idag ska jag fira med att baka en höstlig rulltårta som är lite hälsosammare än andra rulltårtor. Och i kväll ska jag slå klackarna i taket! Jag ska nämligen på tre dagars kurs i rounds och dansa cha-cha och rumba förutom vals och twostep.


En torkad bukett får symbolisera året som gått

5 kommentarer:

  1. Grattis, på dagen när jag fick mitt tredje barnbarn, Alicias lillasyster. Det är bara att fortsätta bloggandet, det är ett så trevligt sätt att hålla kontakten trots att vi inte ser varandra.

    SvaraRadera
  2. G R A T T I S! Det är roligt att läsa din blogg :) Ha det trevligt på "danskursen"!

    SvaraRadera
  3. Tack ska ni ha från hjärtat.

    Grattis fammo Yvonne!
    Jo, Lena, det är underbart med dans. När ska du börja? Förutom zumba förstås.
    Ett år går snabbt, Henrietta, snart är du där också!

    SvaraRadera
  4. Hej ! Jag vill också vara med och hurra för dig. Jag uppskattar att läsa dina välformulerade texter. Speciellt tycker jag om när du analyserar de stora världsproblemen ( t.ex klädsortering, påfyllning av diskmaskinen ) så humoristisk men så korrekt. Sitter här ofta med ett småleende på läpparan och nickar igenkännande! Fortsätt och skriv ! B

    SvaraRadera