lördag 14 februari 2015

Minimalistisk shopping

Jag börjar smått tro på att jag är den idealiska lilla frun (ibland).

För en tid sen åkte jag in till stan och gick omkring i affärerna en stund. Vad köpte jag? Jo, några små krokar och klädnypor! Bland alla härligheter som fanns bland utbudet var det just de här små praktiska sakerna jag föll för.

Klädnyporna behöver jag inte ännu, men varje sommar går några sönder. Jag har förstås inte öppnat förpackningen jag köpte i Tyskland för sex år sen, men jag kunde inte motstå de här söta blomprydda. Jag tror bestämt jag ska ha en riktig utrensning i vår och slänga alla bleka, fula bykpojkar.



Praktisk förvaring tilltalar mig och två krokar fick bilda ankare åt mina klädhängare i min walk-in-closet som ni fick en titt på för en tid sen.

En lite finare krok har jag satt upp på väggen intill datorn och där hänger sladden till kameran bekvämt och inom räckhåll då jag behöver den för att ladda in bilder. Jag kom på att ornamentet med den franska liljan (om det nu är det) går igen i min gardinstång och jag älskar när det matchar. Tyvärr orkar jag inte ta nån bild på knoppen på stången utan ni får tro mig på mitt ord.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar