tisdag 1 juli 2014

Semesterbråttom



Igår hade jag sista mötet inför sommaren och nu leker jag att jag har semester. Det innebär att jag planerat in roliga saker. Och det innebär att jag har så bråttom att jag knappt hinner blogga, för jag vill ge kvalitetstid åt mina vänner.

Efter att ha utbytt små funderingar med en väninna per telefon bar det iväg med bil till nästnärmaste staden med nästa väninna.

Vi hade en fin dag och det var lagom sommarvärme - perfekt för vandring i Aspegrens trädgård och Rosenlunds örtagård, rosenträdgård och prästgård. Den sistnämnda har renoverats för konferenser och fester, men jag måste medge att belysningsarmaturerna inte föll mig i smaken.

Lunchen bestående av asiatisk mat var delikat som vanligt och eftermiddagskaffet innehöll både konstutställning, personlig betjäning och god dadelboll. För övrigt bjöd alla affärer vi besökte på verkligt god betjäning och vi fick små, minnesvärda pratstunder med för oss främmande människor.

Och nu sitter jag inte och njuter ute vid stugan, för det gjorde jag när jag skrev inlägget, men då behagade programmet strula igen och jag fick skriva om alltihop när jag väl var hemma igen.

Nå, nånting positivt med det också. Jag fick nämligen med mina telefonmobilfoton.

I morgon väntar ny tripp med en annan väninna i en annan stad. Och jo, det är synd om maken då jag har semester och matservicen haltar.

Det går åt många pelargoner till denna bro

Pastellsköna anemoner

Krukfint

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar