fredag 8 april 2016

Cykelsäsongen har inletts

Jag är bestämd med att inte cykla under vinterhalvåret. Det beror på att jag är alldeles för mesig och rädd för att cykla omkull. Det ska vara jämnt underlag har jag bestämt.

För någon vecka sen pumpade jag mer luft i däcken och satte iväg. Jag brukar försöka få någon annan att sköta luftpåfyllandet, men ingen var till hands och jag råkade få tag på en pump som till och med jag fick att fungera snabbt och behändigt. Luften for in i däcket och inte vid sidan om.

Det jag egentligen har i tankarna för tillfället är av en helt annan kaliber, men tangerar cyklandet.

Jag har i datorn sparat ett mönster på ett virkat cykelsadelskydd. Nu vore det dags att skrida till verket för garn har införskaffats redan tidigare (om jag hittar det).

Jag satte i gång printern, tryckte på knappen och gick min väg för att göra något annat viktigt under tiden. När jag kom tillbaka var jag förvånad över att jag fått fler papper än jag räknat med.

Vad hade printern gjort? Jo, den hade tänkt själv! I slutet av mönstret fanns tips för hur man kan dekorera med en blomma och dessutom två länkar till blommönster. Printern känner mig tydligen väl och var säker på att jag skulle följa det goda rådet och beslöt följaktligen att söka upp webbsidorna och färdigställa mönstret i min hand. Omtänksamt!

Jag var dock lättad över att mönstren inte var mer än två sidor extra. Tänk om det varit 52!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar