lördag 18 juni 2016

Livet i en svit

En halv dag är avklarad i bastusviten i Hotell Alma. Det är verkligen lyxigt med svit, bastun behövs inte. Men vardagsrummet med pentry, till och med kaffe finns, var arena för livliga diskussioner på kvällskvisten.

Gymnastikförbundet har också utrustat oss med sportig, vit jacka, blå och vita pikéskjortor förutom festivalblusen från tidigare. Den blå ska användas i festtåget och den vita på söndagen. Ja, de som känner mig väl vet nog att den blå färgen får mig att må illa, men jag är van att lida lite när det gäller gymnastikfester. De program jag har deltagit i brukar alltid innebära kläder i blått.

Kvällspromenaden i Kattpiskargränden avklarades igår i fint väder. Vi besökte den gamla, sneda Ulrica Eleonorakyrkan från 1700-talets början. Avslutningsvis blev vi guidade runt vid hotellets grannhus med loppis/utställning/festlokal vid havsstranden och öppen trädgård.

Idag ska mycket hända och det utlovade regnet har anlänt. Våra seniordansare anländer norrifrån med buss på förmiddagen och det blir en timmes träning. Spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar