onsdag 25 mars 2020

Ny strategi

Maken och jag har iscensatt en ny verksamhet med teman som ensamma tillsammans, motion, upplev närregionen, ut i naturen ...

Det betyder att vi byter ut våra då och då-luncher på restaurang och cafébesök till att vi åker med bil till något vackert ställe och har med oss kaffe och tilltugg.

Hittills har vi bongat Kortjärv, Storsand/Pörkenäs, Vexala och idag Kiisk.

Vexala blev målet som medförde min mjukglasspremiär. Jag råkade fånga upp en bild från Tischas sanden då jag besökte Google Maps och tyckte det såg trevligt ut med sandstrand och hav.


Vi fick också blåst. Det har nämligen varit vackert vårväder den senaste tiden, men vinden har varit för kraftig och kylt ner den upplevda temperaturen. Men visst blev utfärden till Vexala en fin upplevelse. Vi gjorde avstickare in i skogen längs småvägarna, hade fikapaus vid badstranden i lä bakom en stor sten, vandrade på klipporna och irrade bort oss i skogen på hemvägen - nästan.

Det blir bra med motion då man ska hoppa över stenar och grenar och orientera sig efter havsbruset. Lite hjälp hade vi av en annan person som vi såg försvinna genom skogen och till sist såg vi skymten av en bil som körde längs skogsvägen. Men man kan lätt gå i cirklar och det är svårt att få mobilen att bete sig som man vill, men ett äventyr blev det. Och vackert var det. (Och glass fick jag)




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar