onsdag 6 juni 2018

--- och lite rekreation

Om man börjar dagen med att sätta upp en deg på en liter, så anser jag att man har rätt att ta det lilla lugna på eftermiddagen.

Jag hade en del ärenden och det betyder att jag nu har ett par påsar blomster i bakluckan på bilen och de borde komma i jorden på torsdag.

Rekreationen bestod av en loppisrunda och nu har jag fyllt på boklagret inför semestern och förstås hittade jag något annat smått och gott och även nödvändigt. Tyvärr blir det ingen bild eftersom jag glömt väskan i bilen tillsammans med blommorna (som inte är glömda utan färdigt på plats inför morgondagen).

Ett stort plus var ett möte med en vän från min förra mandatperiod. Hon hade faktiskt varit i mina tankar häromdagen och jag tänkte till och med på att försöka kontakta henne, men nu grep ödet in och vi fick en lång och trevlig pratstund.

Ännu en guldkant blev också en stund hemma hos barnbarnet. Honom kan man inte få för mycket av. Och på hemvägen fick jag sakta in för två rådjur som var på väg mot E 8. Vackra djur, men tur att de höll sig kvar på åkern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar