onsdag 8 maj 2019

Ljuvlig onsdag

Vissa dagar är bättre än andra och dessutom med varierat program.

Vad sägs om att börja med blodprov vid labbet. Jag har alltid dåligt samvete vid dylika tillfällen. Det är nu endast tillåtet att ta blodprov ur högra armen.

Ådrorna i den armen är till på köpet lite förstörda av cytostatikainfusioner för femton år sen. Har man dessutom genetiskt dåliga vener som tänker för sig själva och gärna rymmer iväg då en nål närmar sig, ja, då är det synd om laboratorieskötaren.

Det gick vägen i alla fall och vi drog iväg på ärenden söderut med första anhalt i Lepplax. Sonhustrun har haft födelsedag och jag råkade hitta några klematisplantor för mina stora krukor. Förmiddagskaffe fick vi på köpet.

En tur till secondhandbutiken Retro resulterade i ett underlägg för 90c. Sen var det dags för lite fröhandel och några sättlökar.

Magen ropade på maaat och vad passade bättre än att utnyttja presentkortet till Yrkeskockens restaurang. Där råkade det sig så att vi hamnade och vänta lite extra länge då vi beställde kökets meny. Inte tänkte vi så mycket på det, men servitrisen kom och bad om ursäkt och meddelade att vi inte behövde betala. Inte ens den ovanligt stora portionen dessert fick vi ersätta. Vi får alltså gå dit en gång till före mars 2020 och visa upp presentkortet.

Efter bostadsbolagets bolagsstämma gick vi skilda vägar. Den ena till skogs och den andra på shopping.

Och visst blir en kvinna lycklig då hon får frossa i kuddar ...

Ännu har jag i sikte en kväll med väninnan och ett besök av barnbarnet.

Livet är underbart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar