tisdag 21 februari 2017

Doing nothing

Det går liksom lite trögt med bloggandet då man är sjukskriven och inte behöver göra något annat än tänka på vad man ska stoppa i munnen om två timmar och vad maken ska födas med en gång om dagen (resten av måltiderna får han bestämma själv över).

Det finns både tid och ork, men kanske inte lust. En sak har jag på lut, men den kräver ett medhåll för att kunna publiceras. Egentligen borde jag läsa igenom mina tidigare blogginlägg och notera alla historier som jag lovat återkomma till, men aldrig gjort det på grund av glömska.

För övrigt går allt ännu på räls. Jag tillträder mitt första möte på torsdagen och missade således att diskutera skräp och släktskap med Nils Torvalds (hans barn egentligen, ni vet Linus och Sara). Dit for också min chans att besöka vårt fina företag Rani Plast som håller i gång vår kommun med arbetskraft och samfundsskatt.

Jag tvingades också välja bort träffen med SFP-ordförande Anna-Maja Henriksson samt ett möte i Vasa.

Som ni märker tänker jag mest på mig själv - och vad jag ska äta. Det är förstås viktigt. Födan ska vara mosad ännu och rött kött undviker jag som pesten. Jag gläds i stället åt en enstaka knäckebrödsbit och frossar i grönsaker och frukt samt försöker dricka mycket vätska. Ändå är jag ganska kraftlös på morgonen. Men jag orkar ta korta promenader i solskenet och idag testade jag att köra bil och gå på café. Det fungerade också!

Men sticksömmen har jag ännu inte rört ...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar