måndag 16 oktober 2017

En dag i Terjärv

Det blev lunch tillsammans med riksdagsman Anna-Maja Henriksson, SFP kontaktchef för Österbotten Emina Arnautovic, kommundirektören och två kommunalpolitiker på Marinas restaurang i Terjärv. Den goda maten varvades med god diskussion där vår kommundirektör framförde viktig information om kommunens behov inom infrastruktur och social- och hälsovård.

Efter det gjorde vi ett besök på företaget MiniMaid som sysselsätter ett sjuttiotal personer och har nischat in sig på papperstallrikar i olika format, färger och tryck. Det mesta går på export och man satsar på naturvänliga, komposterbara produkter. Ännu ett företagsbesök som stannar i mitt minne och gör mig stolt över den företagsamhet som finns i vår kommun.

Det blev lite fritid för mig innan nästa möte och jag besökte en diversehandel där jag hittade mycket jag behövde. Eller vad sägs om ogräsdämpande fibertyg till min långa potatislåda, halspastiller, gravljus, rundstickor 5,5 till mitt  kommande stickprojekt, en bordslöpare, två par svarta trosor ...

Det kallar jag shopping på praktisk nivå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar