söndag 22 augusti 2021

Höstlig augusti

Jag konstaterar att senaste blogginlägg handlade om andjakt. Nu är den avklarad - för sonens del. Hans licens gäller Kronobysidan och vår stuga ligger i Öja så våra vänner kunde lugnt komma till trappan och hälsa på. Jag hann inte ut och mata dem för plötsligt signalerade mamman fara och som en blixt rusade de iväg till vattnet. Det var den stora korpen som satt i en gran och gärna väntade sig ett middagsmål. 
Stugsäsongen är på sluttampen och det ihållande regnet gör det lättare att söka sig bort. Jag har en hel del evenemang på kommande och konstaterade att nu blir det stadsliv inkommande vecka. Ska bli riktigt skönt med lite bekvämligheter igen. Men en liten brasa varje morgon har gett oss värme och min tillvaro består ofta av vila och åter vila.
Jag kom till den slutsatsen att jag inte fortsätter leda seniordans och sittgymnastik. Det känns sorgligt, men allt har sin tid och jag är glad över att jag fått goda ersättare så att grupperna kan fortsätta. Bara coronasituationen skulle lätta ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar